Banca Românească recomandă călduros firma PREMIER MOVING & STORAGE, furnizorul nostru pentru servicii de mutări mobilier, documente, echipamente IT și depozitare. Personalul acestei firme a dat dovadă de profesionalism, seriozitate, receptivitate și eficiență, calități reale pe baza cărora putem confirma satisfacția noastră ca beneficiar al serviciilor prestate. În speranța că vă putem fi de ajutor în decizia pentru alegerea firmei de mutăre care să fie la nivelul cerințelor Dvs., vă sfătuim să apelați cu încredere la serviciile firmei Premier Moving & Storage.

Banca Românească

Bancpost S.A. beneficiază de serviciile companiei Premier Moving & Storage din anul 2010 și recomandă compania mai sus menționată în vederea folosirii serviciilor de relocare mobilier. Premier Moving & Storage dă dovadă de profesionalism, eficiență și corectitudine în respectarea tuturor termenilor și condițiilor contractuale, îndreptățindu-ne să recomandăm cu toată încrederea folosirea serviciilor de relocare și altor companii interesate.

Bancpost

În urma colaborării pe care am avut-o cu compania Premier Moving & Storage în vederea relocării în și din străinătate a bunurilor diverșilor noștri angajați, am fost foarte mulțumiți de corectitudinea și promptitudinea de care au dat dovadă de fiecare dată. Recomandăm cu mare încredere folosirea serviciilor de relocare pe care le oferă firma Premier Moving & Storage, asigurându-vă de o colaborare la cel mai înalt nivel de profesionalism și calitate.

Bank of Cyprus

Banca Europeană de Investiții - Filiala Română a avut plăcerea de a coopera de doua ori cu Premier Moving & Storage SRL, in 2008 și 2009. În ambele ocazii, Premier Moving & Storage SRL a arătat un grad înalt de profesionalism și a reacționat prompt la nevoile Băncii de a muta mobilier și echipamente. pe lângă atitudinea excelentă a membrilor echipei și abilitățile organizatorice foarte bune ale managerilor companiei. Recomand cu căldură Premier Moving & Storage altor companii și organizații care plănuiesc să foloseasca servicii de mutări. Ne puteți contacta la sediul EIB din București pentru informații adiționale referitoare la serviciile furnizate de Premier Moving & Storage.

Banca Europeană de Investiții

Începând cu anul 2009 și până în prezent am colaborat cu firma Premier Moving & Storage în vederea realizarea serviciilor privind relocarea mobilierului, documentelor și echipamentelor speciale din diferitele agenții de pe teritoriul capitalei precum și în alte orașe din țară. Ne exprimăm aprecierea asupra calității, profesionalismului, corectitudinii și promptitudinii cu care echipa Premier a realizat toate sarcinile contractuale. În consecință, recomandăm cu toată încrederea și altor companii colaborări viitoare cu firma Premier Moving & Storage în vederea mutării sediilor de firme sau echipamentelor speciale.

Groupama

Recomandăm serviciile companiei Premier Moving & Storage cu care am colaborat, beneficiind de profesionalismul și eficiența de care au dat dovadă în urma soluționării tuturor cerințelor noastre. Colaborăm cu Premier Moving & Storage începând cu anul 2009 în ceea ce privește serviciile de relocări ale băncii MKB Nextebank și ne exprimăm aprecierea asupra calității serviciilor oferite.

MKB Romexterra Bank

Considerăm cooperarea cu Premier Moving & Storage foarte prosperă. Eu și familia mea am apreciat foarte mult flexiblitatea, atenția și profesionalismul de care au dat dovadă în timpul mutării noastre. Echipa Premier Moving & Storage a arătat efort susținut, grijă, dedicație și seriozitate pe toată durata mutării noastre. Acestea chiar au făcut diferența pentru noi. Bazându-ne pe acest argument și pe cooperarea pentru soluțiile locale și internaționale, recomandăm cu siguranță serviciile oferite de Premier Moving & Storage.

Jérôme Goupil