Mutari nationale, locale, transport national la un singur click

Cum functioneaza?

Mutarea dintr-o locuinta in alta sau schimbarea sediului biroului vi se par actiuni complicate si o pierdere de timp? Premier Moving face ca noua locuinta sau noul sediu de birou sa fie la un singur click distanta! Echipa noastra ofera servicii de mutari locale oriunde in tara, transformand stresul mutarii intr-un process facil pentru dumneavoastra.

Pentru mutari nationale va oferim suport sub forma de servicii de impachetare si despachetare documente si arhiva, asamblare si dezasamblare mobilier de birou si manipulare echipamente grele si IT.

Pentru a beneficia de serviciile noastre de mutari in tara, sunt urmatorii pasi:

Pasul 1: transmiterea solicitarii si verificarea pretului mutarii nationale

Pentru a transmite o solicitare catre noi cu datele dumneavoastra si specificatiile mutarii locale si pentru a verfica tarifele practicate in functie de distanta dintre locatia curenta si cea unde doriti sa va mutati, va rugam sa completati formularul din dreapta ecranului.

Pasul 2: stabilirea detaliilor mutarii locale

In scurt timp veti fi contactat de catre un consultant din echipa noastra pentru a estima volumul obiectelor care vor fi mutate; in unele cazuri sunt programate intalniri la locatia clientului pentru a stabili detaliile mutarii. In timpul acestei intalniri consultantii nostri vor stabili impreuna cu dumneavoastra volumul de obiecte care vor fi mutate, vor evalua gradul de accesiblitate al locatiei si va vor informa cu privire la materialele de impachetare necesare, materiale ce vor fi livrate inaintea mutarii.

Pasul 3: mutarea propriu-zisa

La data stabilita echipa noastra va sosi la locatie si va impacheta obiectele si mobilierul ce urmeaza a fi mutate; daca este cazul, impachetarea presupune si dezasamblarea pieselor de mobilier. Echipa va incarca obiectele mutarii in camioanele noastre, le va transporta catre noua locatie, descarca, reasambla si le va plasa conform indicatiilor dumneavoastra de repartizare a obiectelor si pieselor de mobilier in noua locatie.

Pentru a finaliza cu succes procesul de mutare, echipa noastra va colecta ambalajele utilizate la mutare.

Daca doriti sa va mutati in afara granitelor tarii, va invitam pe pagina destinata mutarilor internationale.

Contactati-ne sau cereti o cotatie gratuita.

mutari nationale, locale, transport national

CERE O COTAȚIE DE PREȚ GRATUITĂ

Mutare din
În